פגיעה בשמיעה כתוצאה מרעשים חזקים במשך שנים רבות

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

28/09/2015 | 13:50 | מאת: עזרא כרמל

אני משתמש באוזניה יקרה וטובה. כעת אני שומע מוסיקה,שירים וקולות שבורים כמו למשל קול של עורב. האם השתלת שבלול יכולה לתקן את השמיעה המעווטת ואוכל להבין את השיר או המוסיקה ולא לשמוע את המדברים איתי בקולות שבורים? בתודה מראש על תשובה ממך.

שלום כדי לקבוע האם אתה מועמד לשתל שבלול יש לבצע הערכה מסודרת לעיניין זה. לא ניתן לענות על שאלתך ללא הערכה כזו. עליך לפנות לבדיקת שמיעה קודל כל ומשם להמשיך בברכה פרופ לונץ בברכה

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן