קול נשיפתי- טיפול ע"י הזרקה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

27/09/2015 | 01:33 | מאת: talia

שלום, כבר זמן מה אני לא מרוצה מהקול שלי- הלכתי לקלינאית ורופא ואמרו שהמיתרים שלי לא נסגרים לגמרי.. העניין ממש פוגע באיכות חיים שלי - ומרגישה תקועה ללא יכולת להתקדם בגלל זה. אז כרגע אני בטיפול אצל קלינאית- ואני לא מרוצה מקצב ההתקדמות ומהעובדה שזה תהליך ארוך שבסופו גם אין תוצאות משמעותיות- ויש לי ניסיון קודם עם זה.. הבנתי שיש אפשרות להזרקת חומר למיתרי קול כך שהם יתקרבו אחד לשני- ובעיית הקול הנשיפתי תיפטר. אני יודעת שמדובר על הליך שעושים בד"כ בשיתוק מיתר, השאלה היא אם זה אפשרי גם אצלי תודה רבה!

שלום פורום זה אינו עוסק במיתרי הקול אלא ברפואה, כירורגיה ושיקום האוזן והשמיעה בברכה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן