ניתוח שיקום שמיעה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

14/09/2015 | 14:51 | מאת: יוסי

שלום רב, אני בן 35 עם ירידת שמיעה עצבית דו צדדית, משמעותית יותר משמאל + טינטון בשמאל. הומלץ לי על מכשיר שמיעה קונבנציונאלי אך אני לא מעוניין. קראתי במאמר משנת 2010 שישנו הליך השתלת מכשיר שמיעה מסוגesteem, המתבצע בחו"ל. שאלתי האם נצבר ידע וניסיון בהליך זה ? האם הוא מומלץ ויעיל? האם בחלוף השנים מ 2010 התהליך כבר מתבצע בארץ ואיפה. תודה מראש.

שלום למיטב ידיעתי מכשיר זה מטשתל במעט מקומות בעולם בשלב זה. לא ידוע לי על השתלתו בארץ הנסיון בעולם אינו רב. מיתן לקרוא על הטכנולוגיה הזו בקישור http://www.fda.gov/MedicalDevices/ProductsandMedicalProcedures/DeviceApprovalsandClearances/Recently-ApprovedDevices/ucm212633.htm טינטון הינה אחת מהתויות הנגד להשתלתו. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן