כרמליה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

12/09/2015 | 22:31 | מאת: אסנת

שלום פרופסור לונץ בתי בת ה 9 מזה זמן מה שומעת על פי הגדרתה "רעשים של שקיות ניילון באוזן " האוזן הפרישה מספר פעמים בעבר ואף הדיפה ריח חזק מאוד ועברה שאיבה בימים אלו הריח שוב חזר והגושים באוזן שוב נראים לעין האם זה דורש טיפול אחר ? מה זה ? תודה

שלום הפרשה מהאוזניים בעלת ריח רע הינה תמיד סימן למחלה כלשהיא באוזןבתנאי שלא מדובר בשעוה רגילה. כמו כן לתלונה של רעשים או בעיה בשמיעה יש תמיד להתייחס. עליך לפנות בהקדם לרופא אאג, רצוי למומחה למלחותאוזניים, לבדיקה בעזרת מיקרטסקופ. כמו כן יש לבצע בדיקת שמיעה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן