רקמה רכה בתעלת השמע

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

29/07/2013 | 11:25 | מאת: שלומי

שלום רב, סובל מדלקת באוזן חודשים רבים השתמשתי בטיפות אוזניים זדורן וסילוקסן לאחר מכן נאמר לי שיש פטרייה השתמשתי באגיסטן, עדיין לא עזר לאחר ייעוץ עם רופא מומחה קיבלתי כדורים בשם ספורנוקס למשך שבועיים לאחר מכן עשיתי ct אוזניים הפיענוח אומר "תעלת שמע חיצונית תקינה. עם מעט רקמה רכה באספקט פנימי עד לאזור התופית".נשאר לי לעשות בדיקת שמיעה. מה זה אומר? איזה טיפול ניתן? האם צריך ניתוח? בברכת בריאות איתנה ובתודה מראש שלומי.

שלום שלומי לפי הפרוט שנתת ניתן להבין שמדובר בדלקת כלשהיא של אוזן חיצונית בתהליך פתרון. נראה כי יש להשלים את ההליך הטיפולי שעברת עד כה בניקוי שלם של האוזן תחת ראיה ישירה עם מיקרוסקופ המיועד לבדיקת אוזניים וכן לעשות בדיקת שמיעה. לאחר מכן ניתן יהיה להתקדם ולהחליט האם יש בעיה עדיין וכיצד לטפל בה בריאות שלימה פרופ לונץ

29/07/2013 | 17:23 | מאת: שלומי

היום עשיתי בדיקת שמיעה והתוצאה מראה שיש ירידה בשמיעה בתדרים גבוהים באוזן החולה תודה

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן