מהו הקוד של ניתוח בון ברידג' שאותו יש לבקש מקופת ח

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

07/09/2015 | 16:42 | מאת: יורם דרומי

אני מעוניין לדעת מהו קוד הניתוח בקופת חולים כללית שאותו צריך לבקש מהם כדי שיאשרו לי ניתוח ל- BONE BRIDGE . הרופא שלי בקפלן כתב G0178 אבל בקופת חולים כללית הקוד הזה הוא לניתוח .BAHA כל העניין תקוע בגלל זה. מרגע שהוא כתב את הקוד הזה הם השיבו שהם מאשרים ניתוח ל- BAHA ללא מערכת. הבעייה היא שהם לא מוכנים להעביר התחייבות לבון ברידג' הכוונה לשתל - המק"טים והם פשוט לא מתייחסים למק"טים של המעבד החיצוני

שלום אני מנסה לברר עבורך. יקח כמה ימים המתן בסבלנות ואשיג את המידע במלואו בהצלחה פרופ לונץ

שלום בבקשה מספרי מקטים ל BONE BRIDGE מק"ט עבור שתל BB – 1000085559 BCI מק"ט עבור מעבד AMADE – 1000085560 בהצלחה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן