בעיות בלוע/גרון/שקדים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

30/08/2015 | 11:36 | מאת: דן ס

שלום פרופ' לונץ היקרה, לפני כחודש התחילו אצלי כאבים בגרון + שינויים במרקם השקדים וכאבים בבליעה. הלכתי לרופאת משפחה שרשמה לי אנטיביוטיקה 875 אוגמנטין. לדבריה מדובר בדלקת. הלכתי לאחר מכן גם להתייעצות רופא א.א.ג שבדק אותי וזה אמר שלדעתו מדובר בעניין ויראלי ואין טעם להמשיך ליטול אנטיביוטיקה. המליץ על שטיפות פה. בכל מקרה הזמן חולף והתסמינים לא עוברים. שקד ימני מוגדל מעט. שינויים במרקם הלוע והריריות. לעיתים קרובות אני מרגיש צריבה באזור הימני של הלוע מתחת לשקד. בהסתכלות עם אור ממוקד, הרירית בלוע מתחת לשקד הימני נראית בצבע כחלחל-אפור והשקד כאמור מוגדל ביחס לשמאלי. יש לי גם הרבה ליחה שיוצאת/מצטברת באזור הימני. הרוק מאוד צמיגי. מה זה יכול להיות?

שלום שאלתך אינה בתחום הנושאים של פורום זה. פורום זה עוסק אך ורק המחלות אוזניים, ליקוי שמיעה, שיקום שמיעה וניתוחים לשיקום שמיעה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן