אטמים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

16/08/2015 | 19:52 | מאת: טל

שלום, די דחופה לי תשובה, טסים בעוד שלושה ימים ...פתאום כאבי אזניים, "פגיעה במנגון הוויסות" אמר הרופא. מקבלת טיפול מאסיבי, אנטיהיסטמינים, סטרואידים....ספריי וכו...האם אטמי אזניים לטיסה HERATECH להפחתת לחץ וכאבים יכולים להזיק? אודה לתשובה בהקדם. ערב טוב. נ.ב סובלת מעת לעת מהתקפי ורטיגו.

שלום איזון לחצים סביב המראה ונחיתה יכול להשתפר בשימוש בטיפות אף כפי שנראה כי הומלץ לך. אם כרגע יש דלקת אוזניים (כאבים?!) זה יותר מורכב כמובן בברכה\ פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן