המשך לשאלה - דלקת +פטרת

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

29/07/2015 | 12:17 | מאת: אמא טריה

תודה רבה על התשובה. היום אני מרגישה יותר טוב. הכאב מתפשט לעבר הפנים והעיניים לזמן קצר לאחר שאני שמה התרופות ותוך שעה נרגע (גם אני מרגישה את הכאב עז לאחר ששמה את התרופות), האם זה נשמע סביר? או עדיין מחייב בדיקה במיון? בנוסף הרופא החליף את הטיפול לאוזן ימין במקום אגיספור למשחת דרמקומבין. הוא אמר להחדיר לתעלת האוזן בעזרת צמר גפן. האם נשמע הגיוני? על העלון כתוב שימוש חיצוני בלבד. אני מניקה את בני בהנקה מלאה האם שימוש בסטירואידים כגון דרמקומבין נחשב לבטוח או שעובר בחלב? מה עם דזורן (הטיפול לשמאלית)? תודה.

שלום כל הקשור להנקה ומעבר תרופות דרך החלב עליך לשאול את רופא הילדים בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן