תוספת הסבר לפרופסור לונץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

08/07/2015 | 08:41 | מאת: ריקה

בוקר טוב, הניתוחים כמובן התקיימו אצלכם ואת ניתחת אותי גם באלפיים וארבע וגם באלפיים ועשר. מבקשת לעשות אם אר איי, יש לי בעיות בהליכה ובעמידה ישרה, מצבי האורטופדי אינו ברור כלל, אני מבקשת לעשות את הבדיקה בהקדם, אילו הכנות נדרשות לכך על ידכם, פניתי גם למירה ברלין בטרדיס גת, כדי להוציא פרטים מדוייקים של המכשירים שישנם עימי. כאמור יש לי שני שתלים. אודה לתשובתך.

שלום אנא פני למירפאה באופן מסודר כדי לקבל תשובות. באופן כללי טרדיס גת אמ ורים לספק הוראות מיוחדות לגבי חבישת הראש סביב השתלים וניתן לעשות MRI של הרגליים ללא הוצאת המגנט מהשתל בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן