סחרחורות

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

20/06/2015 | 17:16 | מאת: שמעון

שלום רב, עברתי לפני כחודש וחצי ניתוח להקטנת הקונכיות התחתונות באף, פניתי היום למוקד רפואה דחופה במכבי בעקבות סחרחורות ואוזניים סתומות נעשה צילום רנטגן- סינוסים ממצאים: בליטה פוליפואידית או ציסטות רטנציאליות בסינוסים מקסילריים. הסתיידות מושלכת בארובה השמאלית - טיבה אינו ברור אני כרגע מטופל בספריי פליקסונס מה אומרות התוצאות? תודה רבה

שלום נראה כי בעייתך בתחום מחלות האף והסינוסים אנא פני לרופא בתחום זה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן