שאלה מחולקת ומאוד חשובה לי.

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

16/06/2015 | 13:22 | מאת: שולי.

שלום רב פרופסור, ותודה מראש על זמנך ותגובתך. בן 37. 1.האם ישנו קשר בין ניתוח בלוטת רוק מוגדלת שבצעתי לפני כמה שנים, לבין צפצופים באוזן ושמיעה שונה (יותר אקוסטית ואטומה) באזור אוזן הניתוח לעיטים, כשנה שנתיים לאחר מכן. 2.כמו כן מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב הקיים. 3.האם נכון היה לעשות ניקוז נוזלים (פשוט עם צינור) לניקוז ואולי לשאריות מהניתוח לאחר מכן, (רציתי לעשות זאת לא פעם, אבל רופאת קופ"ח שללה זאת בטענה שלא צריך, "פעם היו עושים את זה יותר כיום לא עושים את זה, רק שצריך"). תודה מקרב לב!!

שלום לא נראה שיש קשר בין הניתוח והציפצופים באוזן שבופיעו שנתיים לאחר מכן על מנת להעריך מה ניתן לעשות בשלב זה עליך לפנות לרופא אאג מומחה בברכה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן