ניתוח או מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

12/05/2015 | 17:52 | מאת: נורית

לפני למעלה משנתיים וחצי עברתי ניתוח באוזן שמאל והשתלת עצם באוזן.מאז השמיעה שלי באוזן שמאל תקינה. כרגע יש לי ירידה משמעותית בשמיעה באוזן ימין ושאלתי האם ניתן להתאים מכשיר שמיעה כי אני לא מעונינת בשלב זה לעבור שוב ניתוח? אודה לתשובתך?

שלום מובן שקצת קשה לענות לשאלתך מבלי שמונחת בדיקת השמיעה לפני אבל אני מבינה שאת סובלת מאוטוסקלרוזיס (!?) ושעברת באוזן אחת ניתוח סטפדקטומיה (!?) וכרגע יש לך ליקוי שמיעה מאותו סוג גם באוזן השניה. אם אכן זה המצב ניתן בהחלט להתאים קודם כל מכשיר שמיעה ולא הכרחי לבצע ניתוח, קיים סיכוי טוב מאד שתהני מהמכשיר.עליך להיות סבלנית להתאמת במכשיר כך שבאמת יותאם בצורה טובה ולבקש לאחר מכן שיעשו לך בדיקת שמיעה עם וללא המכשיר. בהצלחה! פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן