שתל קוכליארי

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

11/05/2013 | 01:12 | מאת: מירי

שלום פרו' לונץ, בני בן שנה (היום) וגילינו בבדיקת ברה בשבוע שעבר בשניידר כי אינו שומע כלל והוא סובל ממחלה נדירה שנקראת נרופתיה אודיטורית. ככל הנראה נצטרך לעבור סדרת בדיקות עד לניתוח שתל אם יתאפשר. מכיוון שהזמן הוא קריטי להתפתחות הייתי רוצה להתייעץ איתך איך לזרז את התהליך

שלום מירי אני מצטערת שבנך סובל מליקוי שמיעה עמוק וזקוק לשתל אך בדרך כלל התפתחות השמיעה והשפה לאחר השתלה שבלולית טובה, גם אצל מרבית הילדים הסובלים מנוירופטיה אודיטורית. נוירופטיה אודיטורית הינהמ"סל" גדול הכולל הרבה מאד מצבים. את יכולה להגיע עם הילד למירפאתי בתל אביב. הטלפון לקביעת התורים הינו 03-7645464 או נייד של המזכירה ננה 054-7697957 בכל מקרה אני מאחלת לכם בריאות שלימה והצלחה בהליך

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן