כאבי גרון מתגברים לאחר אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

07/04/2015 | 11:28 | מאת: ערן

סובל מכאבי גרון, בעיקר מאזור מיתרי הקול ומעלה, קרוב ל- 10 ימים. משטח גרון יצא תקין, בדיקה אצל רופא אא"ג הניבה תשובה זהה עם אודם קל במיתרי הקול - קיבלתי זינת 500 ל- 10 ימים (אני כבר לאחר 5 ימים מתוכם) כאבי הגרון מתגברים ומתפשטים עד הלסת ומלווים אותי לאורך כל היום אני מעשן (קרוב לחפיסה ביום), בנוסף לוקח כדורים לחומציות בקיבה קרוב לחודשיים עשיתי בדיקת גסטרו - גם היא תקינה אובד עצות - אודה לכל הפחות ברעיון למה שאני עובר בתודה מראש,

שלום פורום זה מיועד לנושאים הקשורםי לרפואיה, כירורגיה ושיקום האוזןוהשמיעה. שאלתך אינך בנושא הפורום לצערי. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן