האם Eagle Syndrom

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

26/01/2015 | 01:16 | מאת: oliola

שלום ! אני בת 33 , בריאה בד"כ ובכושר גופני טוב. זה שלושה חודשים, סובלת מכמה תופעות בצוואר והגרון הכוללות : כאב חד צדדי , רק בצד שמאל עמום, עמוק ומוזר תחושה של עצם זר בגרון , תחושה של מחנק לפעמים. בדיקות לרינגוסקופיה, לא העלו שום ממצאים. הכל נראה תקין. מחלות גסטרו, גם כנראה נשללו. היום מיששתי עם האצבע עצם בולטת, בדיוק מאחורי הענבל. וזה מרגיש לי בדיוק, המקור של כל התחושות. מה זה יכול להיות? מצאתי מספר מאמרים בשפה האנגלית, על תופעה שנקראת EAGLE SYNDROM האם יכול להיות שזו האבחנה? אני אובדת עצות . אשמח לכל עזרה, המון תודה!

שלום על מנת לאשר או לשלול את השערתך עליך לפנות לרפוא אאג מומחה לראש וצואר. אני מומחית לרפואה, כירורגיה ושיקום האוזן והשמיעה ולא אוכל לסייע לך בצורה מספיק טובה בבעיה שאת מציגה. בברכה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן