לא מצליחה להפיק שמיעה מהשתל

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

11/01/2015 | 12:39 | מאת: מתוסכלת

שלום פרופסור לונץ עברתי את ניתוח השתל לפני 3 שנים ואני עדיין לא מצליחה בקושי לשמוע אפילו צליל טלפון שלא לדבר על הבנת שמיעה, עליי לציין שיש לי אוזן שניה שומעת ולכן יש לי גם מוח שומע מה הסיבה לכך? האם יש עוד מה לעשות? מתוסכלת...

שלום העבר כל תועלת מהשתלה שבלולית הינה תופעה לא רגילה. יכולות להיות לכך סיבות רבות מאד ומדובר במצב הדורש ברור מעמיק. עליך לפנות שוב למרכז המשתיל לבצע ברור יסודי זה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן