ליקוי שמיעה באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

03/01/2015 | 19:22 | מאת: אמנון

אובחנתי מילדות כלקוי שמיעה באוזן שמאל לצמיתות, הבעיה היא שבגיל שנה וחצי שכבתי בבית חולים על צד שמאל כשלושה וחצי חודשים רצוף עקב כוויה קשה בצד ימין (יד מותן וגב), כתוצאה משכיבה ממושכת נאמר לאימי שעצב השמיעה נפגע, האם ניתן היום לעשות את הניתוח הזה כדי שאוכל לשמוע באוזן, אני בן 61

שלום קרוב לודאי כי אכן ליקוי השמיעה הינו לצמיתות ולא ניתן לשקמו. אולם זנ לא בהכרח כך. לכן עליך לבצע בדיקת שמיעה ולפנות לרופא מומחה לרפואה וכירורגיה של אוזניים להערכה מליאה בברכה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן