שאלה דחופה לגבי הפרעה באזור השתל

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

25/12/2014 | 22:57 | מאת: תו

שלום אני מושתל שבלול מלפני 10 שנים, בשבועיים האחרונים הרגשתי מסביב לאזור תחושת וריד או עורק רוטט ואחר כך החמיר לצורת לחץ באזור עד קרוב לרקה וקצת בתוך האוזן. וזה מורגש יותר כשפותח את הפה גדול. האם זה יכול להיות דלקת? למי אני פונה בדרום? זה מסוכן? א.א.ג מבין בזה?

שלום בכל מקרה של כאבים באיזור השתל יש לפנות לכירורג אוזניים המבצע השתלה שבלולית, רצוי מאד לפנות לצוות שאצלו עברת את ההשתלה. בברכה פרפו לןנץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן