ניתוח לתיקון עצמות השמע

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

13/12/2014 | 21:23 | מאת: איתי

שלום רב, אני בן 16. לאחר בדיקת שמיעה התברר כי אני זקוק לניתוח לתיקון פגם בעצמות השמע (איני בטוח איזה בדיוק). אני מעט מוטרד מהניתוח, ורציתי לדעת מה הסיכונים הכרוכים בו ומה ההליך עצמו. תודה מראש

שלום יש יותר מניתוח אחד לתיקון עצמות השמע. עליך לדעת בדיוק על איזה ניתוח מדובר ובהתאם תוכל למצוא באתרים שונים באינטרנט מידע ללא בעיה. כמו כן בטרם הניתוח על הצוות המנתח להסביר במפורט את משמעויות הניתוח, מטרותיו וסיכוניו האפשריים בהצלחה בניתוח

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן