איגל סנדרום

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

23/08/2014 | 18:54 | מאת: יהודית

אני סובלת מכאבים באוזן ימין והצד הימני בגלל איגל סינדרום מה עלי לעשות?

שלום את האבחנה של התופעה יש לבסס מעבר לכל ספק. לכן אני מציעה שתיפני קודם כל להערכה מחודשת על ידי נוירולוג מומחה, מומחה לכאב ורופא אאג שמתמקד ספציפית בכירורגיה של ראש וצואר. מובן שיש להתעמק בבדיקות ההדמיה, החשובה במקרה זה הינה בדיקת CT. מאד נדיר שאכן הזיז הארוך מהווה גורם לכאב. אולם אם זה אכן כך (וזה יוכל להאמר רק בסיומו של הברור המקיף), המומחה בכירורגיה של רא וצואר יוכל לטפל בכך כירורגית בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן