חדר קושר לחץ באוזניים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

17/08/2014 | 17:09 | מאת: מיכאל

חשוב לציין כי לפני 5 חודשים עברתי ניצוח טימפונופלסטיקה לפני שלוש שנים מיקרו טימפונופלסטיקה ולפני 8 שנים גם טימפונופלסטיקה כולן באוזן ימין נרשמתי לחדר קושר לפני חודש ובהתחלה כשהייתי מתחיל מריצה ואז עובר לאימון כוח שבה לי בטוב זה לא קרה . עכשיו המאמנת שלי עשתה לי תוכנית ועכשיו יש לי לפעמים כאבים קלים ומין סתימות כאלו באוזניים מדי פעם זה ממש מלחיץ כי אני התאהבתי בחדר קושר וממש חשוב לי להמשיך להתאמן . תודה

שלום מיכאל אין סיבה לחשוש כי עבודה בחדר כושר מסכנת באופן ייחודי את האוזן. אם יש לך תחושות לא רגילות באוזן, עלין לפנות לבדיקה אצל הצוות שניתח אותך לייתר ביטחון. תחושות שלל שינוי לחץ באוזן שהיתה פתוחה ועכשיו סגורה בעקבות טימפנופלסטיקה מוצלחת אינן דבר מדאיג באופן כללי. בברכה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן