אוזן סתומה לסירוגין, לאחר שפעת

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

22/07/2014 | 12:59 | מאת: יעל

שלום, לפני כ-4 חודשים הייתי חולה בשפעת קלילה שעברה לי דיי מהר. מאז אוזן ימין שלי נסתמת ככה סתם לסירוגין. אני אמנם שומעת אבל זה סתום וממש מציק. לפעמים זה עובר אחרי 10 דקות אבל לפעמים מגיע גם לכמה ימים. עדיין לא הייתי אצל רופא משפחה אבל תוהה אם יש משהו לעשות לפני זה. מציינת שאני בהריון אז לא כל חומר או פתרון יהיה טוב לגביי. תודה! יעל

שלום אני מתנצלת על התגובה המאוחרת. המצב הכללי מנע ממני לשבת בשקט על התשובה. תחושת לחץ באוזן לאחר שפעת שאינה חולפת הינה תופעה שכיחה למדי. בסופו של דבר אצל מרבית המטופלים היא אכן חולפת. דרוש בהחלט מעקב רופא אאג אשר יבדוק את האוזן בעזרת מיקרוסקופ שכן לעיתים ישנה ברקע בעיה אחרת המצביעה על נטיה למחלת אוזן תיכונה כרונית. יש במקרים עקשניים כאלו צורך לבצע בדיקת שמיעה. בברכה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן