ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

18/07/2014 | 09:18 | מאת: איילת

ביתי בת ה-7 סבלה בעבר מפקקים באוזן בזמן האחרון, חלה ירידה בשמיעה והוחלט על ניתוח כפתורים ,מאחר ועור התוף שקע ונגרם נזק לתופיות ,ולכן נאמר לנו שלאחר ניתוח הכפתורים ויעלה עור התוף ובוצע עוד ניתוח וחס וחלילה היא עלולה לאבד את השמיעה באוזן, אודה לך מאוד על חוות דעתך .

שלום לצערי הפרטים שאת מוסרת אינם מספקים מידע ברור. יש לפנות שוב למי שבדק אותך על מנת לקבל מידע באופן תוכלי לקבל תמונה טובה יותר. בברכה פרופ ךונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן