מכשיר שמיעה מושתל

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

21/05/2014 | 21:29 | מאת: עדי

שלום, אשמח לדעת מה תוצאות השמיעה במנותחים של שתל Vibraont sound bridge. האם גם בשתל זה, כמו בשתל כוכליארי צריך להחליף סוללות, או קיימת האופציה שהשתל לא עובד ואז צריך ניתוח חוזר? אם תוכלי לפרט מה היתרונות של שתל זה, ומה החסרונות שלו. תודה רבה!

שלום הפנייתי את שאלתך לנציגי החברה המייצרת ומשווקת את המכשיר (מדטכניקה אורטופון) וברשותם נמצא תמיד הריכוז הכי עדכני (מכלל המושתלים בעולם) של החומר בנושא) והם אמורים לחזר אלינו עם תשובה כוללת ועדכנית. התוצאה השמיעתית מותניית באינידיקציה לביצוע ההשתלה של המכשיר, בספי השמיעה בארם הניתוח וכן ביציבות של החיבור של מרכיבי המכשיר לעצמות השמע או לחלון העגול. אנו מחכים להתייחסות כוללת של חברת מדטכניקהץ בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן