אוזן סתומה וכאבים עצומים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

07/02/2017 | 00:59 | מאת: עומר

שלום דר, אחרי הצטננות ארוכה, קינחתי את האף בחוזקה ושמעתי טנטון חזק באוזן שגרם לי ליפול לריצפה. מאז, כבר חודש וחצי, שאוזן סתומה, סחרחורות וכאבים עצומים מאחורי האוזן באזור העורף, שבאים לסירוגין. בדיקת שמיעה וטימפנומטריה תקינות אני לאחר סינופד, סטרונאז ושבוע על פרדניזון ועדיין אין שיפור כלל. לאחר בדיקת אוזן ע"י אגג, אין ממצא מיוחד. רוצה לדעת מה הבעיה? איזה בדיקות עלי לעשות? איזה טיפול אני צריך? תודה רבה!

שלום עליך לפנות שוב לרופא אאג מומחה לאוזניים לבדיקה חוזרת פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן