פרופ לונץ שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

18/05/2014 | 15:12 | מאת: ענת

רצינו לקבוע תור דחוף למרפאתך בלב המיפרץ והשארנו הודעה במשיבון. בשל הדחיפות רציתי לברר באילו ימים את מקבלת באסותא בחיפה ובאילו ימים בתא ? (הפרטים אינם מופיעים בשום מקום) על מנת שנחליט באם לחכות לתור תודה מראש ענת

שלום אני מצטערת על תקלות במענה טלפוני. הימים במירפאה עשויים להשתנות כך שאין טעם בידיעת הימים וממילא צריך לקבוע תור. הטלפון במירפאה בתל אביב הוא 03-7645464 ובחיפה הוא 04-8265858 במידה והבעיה דחופה אפשר להתקשר למספר נייד 054-7697957 השאירו לי הודעה אם אכן נקבע תור ואם לא, השאירו טלפון ואבקש שיתקשרו אליכם בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן