ילד עם ביליארי אטרזיה

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

17/04/2014 | 22:33 | מאת: אביגייל

שלום רב, בני בן שנה ושמונה חודשים. יש לו ביליארי אטרזיה והוא נותח בגיל חודשיים בערך,ניתוח על שם קסאי. רציתי לדעת בבקשה האם אתם עורכים מחקרים על ביליארי אטרזיה או האם אתם בקשר עם בתי חולים שעורכים מחקרים על מחלה זו? תודה רבה.

28/04/2014 | 16:17 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב, אנחנו לא עורכים המחקרים. לא ידוע לי על מחקר בתחום בארץ, אולם יתכן וקיים. אני מציעה לך להכנס לאתר העולמי של הניסויים הקליניים: CLINICALTRIALS.GOV ולבדוק שם. בברכה

14/09/2014 | 18:35 | מאת: משה

שלום וברכה אביגייל כהורה לילד שעבר ניתוח קסאי. אשמח אם תצרי קשר [email protected] אוכל לעזור לך גם לגבי המחקר. {יש מחקר בארץ} וגם ביצירת קשר עם קבוצה של חולי ביליארי אטרזיה שנותחו בשנה וחצי האחרון. מהנסיון הקשר בין הקבוצה מועילה מאוד ומסייעת רבות.

מנהלי פורום ניסויים קליניים