לדר מינה ארינוס

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

08/04/2014 | 14:17 | מאת: אורלי

מינה הנכבדת שלום בפורום את מממליצה לגולשים להיכנס לאתרים מסחריים, את מייצגת גוף ציבורי. כמדומני אסור לך להמליץ על חברה מסחרית (אלא אם את משוחדת). את חשופה לתביעות מצד גופים מסחריים שעליהם את לא ממליצה (פגיעה עיסקית) ומגולשים. לדעתי, שימי לב למה שאת כותבת.

28/04/2014 | 16:03 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

תודה על העצה. גם האתר הזה בו אנו מתכתבות הינו אתר מסחרי. האם אני המלצתי עליו - לא, אולם היו טענות מסוג זה. בברכה

07/05/2014 | 15:38 | מאת: אורלי

מינה- אכן את מפנה כותבים לאתר הניסויים הקלינים של דוקטורס - ראי תגובתך מיום 3.12 כמו כן מפנה כותבים לחברת ביופורום שעורכת קורסים... תגובתך מיום 3.12 זה פשוט צורם לעין שמשרד ממשלתי עורך פורום באתר מסחרי במקום באתר של משרד הבריאות ..

מנהלי פורום ניסויים קליניים