פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

09/01/2014 | 11:18 | מאת: פרידה

חוסר אונים מול המחלה'האם פורסמו התוצאות של מחקר תא הלחץ באסף הרופא./..היכן אפשר למצוא תוצאות של טיפולי עירויים במגנזיום ו ב לידוקאין. האם נערך בארץ ניסוי בקסדה בפיברו. rTMS כיצד מגיעים לניסוי או לתוצאות בנל בנוירוכירורגיה רמבם ופיזיולוגיה / מדוע הליריקה מפסיקה להשפיע אחרי תקופת זמן.

13/01/2014 | 22:44 | מאת: ליאת

בס"ד מאד הייתי רוצה לקבל טיפול בתא לחץ! האם מישהו עבר את הטיפול,אם בטיפול מחקרי או טיפול אמבולטורי? איך פונים להשתתף במחקר? תודה

מנהלי פורום ניסויים קליניים