מתאם מחקר קליני

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

18/12/2013 | 13:23 | מאת: אני

שלום, יש לי תואר שני בתחום ביולוגיה. קיימות משרות שמבקשות מתאם מחקר בבי"ח ואחת הדרישות הן אנגלית ברמה גבוהה. אני קצת לחוצה מרמת האנגלית האם מדובר על יכולת כתיבה וניסוח? או שרק יכולת קריאה? והאם זה רמת של מאמרים באנגלית כמו באוניברסיטה? אשמח אם תוכלו להרחיב לי בה הידע האנגלית מתבטא בעבודה. סליחה על השאלה אבל פשוט אין לי ניסיון כל כך באנגלית ולכן אני חוששת להגיש מועמדות.

17/03/2014 | 09:44 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב אני לא מכירה את הדרישה על בוריה , אולם בוודאי נדרשת הבנה מירבית של מסמכים כגון פרוטוקול הניסוי הכתובים אנגלית. כמו כן נדרשת הכרות עם מונחים רפואיים.

מנהלי פורום ניסויים קליניים