מתאמת מחקר CRA/CTA

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

23/06/2013 | 17:33 | מאת: יסמין

ד"ר מינה ארינוס, ד"ר קתרין אלה וגברת חנה ביליג. אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. סיימתי קורס CRA/GCP ואני מעוניינת להתחיל לעבוד כ CRA/CTA או כמתאמת מחקר. אני מנסה בכל המישורים ולפנות אליכן דרך הפלטפורמה הזאת אולי יכול לעזור לי גם. אשמח לקבל מייל לשליחת קו"ח. אודה על כל תגובה בברכה, יסמין אלישר

13/08/2013 | 12:27 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב, אצלנו לא מחפשים עובדים עתה. אני ממליצה לפנות לחברות העורכות ניסויים בארץ. את השמות תוכלי לקבל מחברה במסגרת עשית את הקורס. בברכה

מנהלי פורום ניסויים קליניים