כיצד יוצרים קשר עם עורכי המחקרים ??

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

22/04/2013 | 12:39 | מאת: eyal

באתר מפורסמים כל המחקרים ואפילו רשימה יפה של פריה ארצית לפי ישובים, כמו כן רקע על כל מחקר ועוד חומר לקריאה.... רק את הדבר החשוב ביותר לא מפרסמים בשום מקום: איך ליצור קשר עם עורכי המחקר ? בשום מקום אין - לא טלפון, לא אימייל, לא פקס. כלום. שום דרך ליצירת קשר, ועם מי ליצור בדיוק.. בכבוד רב אייל

22/04/2013 | 14:13 | מאת: zaken

לא חידשת בתשובתך, בשאלתך!!! כרגיל במחוזותנו. אין מקום לפנייה למקום החשוב הזה. למרות גילי הגבוהה ומצב בריאות לא רע, אני מוכן להתדנדף לנסוי תרופתי, לא על מנת לקבל תשלום או הטבות אחרות לעצמי. תנאי אחד בלבי, אם הניסוי לא יצלח, לא להאריך את חיי בתרופות או ניתוחים כל שהן.

22/04/2013 | 16:31 | מאת: אפרת

אייל, פנה דרך כפתור צור קשר ב"מאגר המחקרים", ציין את מספר המחקר אליו אתה רוצה להצטרף, ואת איזור המגורים שלך, ואנו ננסה לעזור לך ליצור קשר עם צוות המחקר. אפרת, מאגר המחקרים

מנהלי פורום ניסויים קליניים