MDS

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

22/04/2013 | 10:22 | מאת: שי

אבי סובל מירידה ברמת טסיות הדם ואובחן כחולה MDS. לאחר 6 חודשי טיפול ב- VIDAZA רמת הטסיות 23,000 (רמת מינ' 150,000) ומטופל בעירויי טסיות, דם ו-6 כדורי HEXACAPRON ליום. כרגע מציעים לו טיפול נסיוני ב- REVOLADE ואני מבין שבניסוי 2 אנשים מקבלים REVOLDE ואדם אחד פלציבו. האם זהו הטיפול האפשרי האחרון ואין תרופות אחרות לטיפול ב- MDS ? האם ידוע הסיכוי לשיפור בניסוי זה עד כה ? תודה, שי

22/04/2013 | 12:19 | מאת: לנה

יש מחקר ל- MDS שמתקיים בכמה בתי חולים בארץ http://clinicaltrials.doctors.co.il/treatments/condition/cancer/mds-aml/

מנהלי פורום ניסויים קליניים