סרטן שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

19/04/2013 | 09:05 | מאת: dsharon

אני בן 64 "נהנה" כבר 8 שנים מפוליפים ממאירים (דרגה 1-2)חוזרים ונשנים בשלפוחית השתן אין סוף כריתות הטיפולים המקובלים (שטיפות בחיידק השחפת שגם עורר לי פיברומיאלגיה )שטיפות כימוטרפיות ושטיפות בחימום,ועדיין בציסטוסקופיה שאני עובר מדי 3 חודשים הפגע רע חוזר שאלתי ,האם יש חידושים/ תרופות ניסיוניות בתחום ? אשמח להיות חלק מקבוצת ניסוי באם ישנה כזאת דוד

21/04/2013 | 18:10 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

על מנת לקבל מידע על ניסויים קיימים אנא הפנה השאלה ל- www.doctors.co.il/ar/15165

מנהלי פורום ניסויים קליניים