אינטראקציה בן תרופות

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

07/05/2016 | 16:48 | מאת: לימור

ד"ר שלום אני נוטלת פעמיים ביום נורמיטן 25 מ"ג בגלל לחץ דם גבוה וציפרלקס 10 מ"ג וטריקרדיה פעם ביום בערב וכמוסות שום של אלטמן קיוליק פעמיים ביום . לפעמים כמוסת ולראין. האם יש אינטרקציה בן התרופות האלו? ואיך אפשר לסדר אותם בצורה הטובה ביותר במהלך היום? ושכחתי בנוסף הוסיפו לי ספריי סטרואנז פעמיים ביום 2 לחיצות בכל נחיר.

שלום רב, יש להפנות את השאלה לרוקח או לרופא המטפל בך. הפורום עוסק בשאלות הקשורות לניסויים קליניים.

מנהלי פורום ניסויים קליניים