שאלה בנוגע ל- Source document

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

20/05/2015 | 14:49 | מאת: ויקה

שלום. האם יזם יכול לחייב שימוש במסמך Source document המסופק על ידו לתיעוד בדיקה שנדרשת ע"י הפרוטוקול? ואם היכן ניתן למצוא הנחייה ברורה בנושא. תודה

31/05/2015 | 22:18 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

איני יכולה לתת תשובה בלי לדעת עת מה מדובר/ץ לדוג' אם המסמך הוא תשובת מומחה ל- MRI מה מוסיף מסמך היזם? ככלל היזם מכתיב רבות במחקר. יש להגיע להבנה עם החוקרים. איני מכירה מקור רגולטורי דרישת היזם. בברכה

31/05/2015 | 22:18 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

איני יכולה לתת תשובה בלי לדעת עת מה מדובר/ץ לדוג' אם המסמך הוא תשובת מומחה ל- MRI מה מוסיף מסמך היזם? ככלל היזם מכתיב רבות במחקר. יש להגיע להבנה עם החוקרים. איני מכירה מקור רגולטורי דרישת היזם. בברכה

מנהלי פורום ניסויים קליניים