כדורי Erivedge

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

17/08/2014 | 21:50 | מאת: דפנה

האם ידועים לכם ניסויים שעשו במחלת הקרצינומה? הציעו לי לטפל בכדור Erivedge ואני מתלבטת וחוששת מאד. אשמח לקבל את הצעתכם.

01/09/2014 | 09:05 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב, לפי עלון התרופה, התרופה נרשמה לאחר ניסוי אחד ב- 107 אנשים בהתוויה של קרצינומה. זמן חציון להארכת חיים היה 7.9 חודשים. התוצאות מאד מרשימות כי רישום לאחר ניסוי אחד הוא יוצא דופן. אני מבינה את חששותיך. הוועצי עם רופא המשפחה שלך בנוסף על הרופא האונקולוג. בסופו של דבר את צריכה לשקול את ה"בעד" ו"הנגד". בברכה

מנהלי פורום ניסויים קליניים