ניסוי קליני - עבודה

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

30/05/2014 | 18:59 | מאת: קורין

שלום, אני עומדת לסיים את לימודיי במדעים בעברית ואני מעוניינת להתקבל (כתואר שני או עבודה) למחקר קליני (כחוקרת). רציתי לברר מה אני אמורה לעשות כדי להשיג זאת? תודה מראש

11/08/2014 | 15:57 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב, חוקר ראשי בארץ הוא רופא. מאחר והניסויים מתקיימים בבית חולים הרי מרבית החוקרים הינם רופאים. תבדקי אם את יכולה להשתלב כמתאמת מחקר בתחום שמעניין אותך. את צריכה לפנות להרבה אנשים בבית חולים, לדבר עם מי שקשור לניסויים רפואיים ולראות איך את יכולה להשתלב. בהצלחה.

מנהלי פורום ניסויים קליניים