אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

29/05/2015 | 17:39 | מאת: רועי

שלום אני בן 30 בריא בדרך כלל עקב חשד לחיידק בגלל כעב גרון (עד שתיהיה תשובה של משטח גרון) הרופא נתן לי פן רפא וי-ק 500 2טבליות ליום אחת בבוקר אחת בערב.השאלות שלי הם האם זה מספיק בכדי לנטרל חיידק שלא יגיע למערכות אחרות כגון הלב? בנוסף לכול אני נוטל נקסיום פעמים ביום חצי שעה לפני האוכל ואת הפן רפא אני נוטל כשעתיים לאחר אותה ארוחה האם זה יעיל הצורה שאני נוטל את האנטיביוטיקה?והאם אפשרי חד פעמי ליטול את המנה השניה של הפן רפא מוקדם יותר נניח כ 8 שעות לאחר המנה הראשונה ? בגלל אי נוחות עם השעות?

שלום, רצוי לקחת את האנטיביוטיקה כל 8 שעות עד כמה שהדבר אפשרי. לגבי השימוש יחד עם נקסיום - יש להיוועץ ברופא. בברכה,

מנהל פורום רישום תרופות