תרופה יעילה נגד שפעת

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

14/10/2014 | 14:42 | מאת: מיכאל

לפני חודשיים הינו בטיול בגרמניה, במהלך הטיול חליתי בשפעת והרגשתי "על הפנים", בלילה התעוררתי אין ספור פעמים בעקבות ההרגשה הדפוקה. למחרת נכנסתי לבית מרקחת בעיר והרוקח המליץ על סירופ WICK MediNait. נוטלים מנה אחת מדודה לפני השינה ומקווים לטוב. ממש לא להאמין איזו השפעה יעילה יש לתרופה, ישנתי כמו תינוק וללא מכאובים בכלל. אני מנסה להשיג את התרופה (WICK MediNait Erkaeltungssaft) בארצנו אך ללא הצלחה. השאלה היא האם ניתן לרכוש בחו"ל דרך האינטרנט לארץ. האם ישנה תרופה דומה אצלנו בבתי המרקחת. תודה

שלום, אני לא מכירה את הסירופ שקנית בגרמניה, אולם בכל בית מרקחת בארץ ישנם סירופים רבים, הן תוצרת הארץ והן תוצרת חוץ, הן טבעיים והן תרופות המיועדים להקלה בתסמיני השפעת. שבוע טוב.

מנהל פורום רישום תרופות