שאלה בנושא ייבוא תרופות

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

29/08/2014 | 15:15 | מאת: שרון גבע

מתעניינת בייהוא תרופות, כי זו שב משתמשת אמי יצאה מהסל כאן, והתחליף לא עושה לה טוב, ממה שהבנתי בקופת החולים, יש בית מרקחת ברעננה שמתנחה בעניין, זה:   http://www.pharmacare.co.il/, והם בעקרון מטפלים בכול הסוגייה, של ההזמנה, אחסנה והשילוח עד הבית. אם יש בידי אישור מהרופאה המשפחתית שאנחנו צריכים רק את החברה הזו, האם נקבל החזרים על הייבוא האישי?

שלום, לגבי החזר על יבוא אישי יש לברר בקופת החולים בה אתם חברים ובמסגרת ביטוח משלים פרטי, אם יש בידיכם כזה.

מנהל פורום רישום תרופות