רישום תרופות שלא לצורך למשך שנים

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

16/06/2013 | 15:12 | מאת: דור

היי. שלום יש לי שאלה. במהלך היותי נער מתבגר נחשפתי לתופעות הפסיכיאטריה וביניהן גם שימוש מוגבר בכדורים שלא לצורך . רישום כוזב של תרופות בטיפול רשלני הביאו אותי לשפל המדרגה ועלייה חדה בתופעות לוואי מפעם לפעם. כיום ידוע שאין תוקף לטיפול הנ"ל על ידי אותו גורם פסיכיאטרי (פרטי) והשימוש בפרפנן ,ריספרדל,לוסטרל וקלונקס הסב נזק מאשר תועלת והוא אכן הגיע לטווח הרחוק. הגמילה הפסיקה את הבעיות. האם ניתן לקבל המלצה של פסיכולוג על מקרה זה שמאשש את העובדה המוצקה שהשפעת הכדורים היוו מקור הבעיה? יכול להיות שאצטרך זאת למען מימוש זכויות וחובות כמו רישיון נהיגה וצבא. רצוי לציין שאני בן 20.5 והכל אצלי תקין.

שלום דור, כדאי שתפנה ליעוץ אצל פסיכיאטר מומחה, ותספר לו איזה תרופות לקחת ומתי. הוא ידע לייעץ לך בשאלותיך ולעזור/להפנות לעזרה בנושא זכויות. בברכה, דפנה

מנהל פורום רישום תרופות