להירדם

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

29/09/2016 | 22:02 | מאת: טובי

איזה טיפול יש לבעיה שלא יושנים מספיק בלילה ומתעוררים מוקדם ועייפות לסירוגין ?

הפרעות שינה יכולות להתבטא כקושי מתמשך בהשגת שינה, משך שינה או איכות שינה למרות קיום תנאים ראויים כמו זמן והזדמנות לשינה ואלו גורמות לתפקוד לקוי וישנוניות במהלך היום. הערכת הפרעות השינה צריכה להתחיל בבדיקה רפואית, הכוללת בין היתר שלילת מצבי מחלה/תרופות שעלולות לגרום להפרעות שינה והערכת השינה (מאפיינים, משך, חומרה, היגיינת שינה). קיימות מספר אפשרויות התערבות לטיפול בהפרעות שינה הכוללות התערבויות התנהגותיות, תרופתיות ושינויים באורחות חיים. יש לפנות לרופא לבירור והתאמת טיפול באם נדרש.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי