הזרקת דפו מדרול בהריון

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

14/09/2016 | 20:29 | מאת: דפנה

שלום רב , רציתי לדעת אם יש סכנה בהזרקה חד פעמית של הסטירואיד הנ"ל בהריון (תחילת שבוע 18 ) והאם יכולות להיות תופעות לטווח ארוך עבורי , בתודה מראש

ככלל, כמצויין בעלון לרופא של התכשיר, תכשירי סטרואידים אינם אסורים בהריון ויש להשתמש בהם כאשר התועלת לאם עולה על הסיכון להשפעה על העובר. עם זאת לייעוץ פרטני, אני ממליצה להפנות שאלה זו למרכזי המידע, המתמחים בבטיחות טיפול תרופתי בהריון : מרכז טרטולוגי בירושלים (02-5082825), הריופון (אסף הרופא- 08-9779309), מרכז מידע תרופתי בבלינסון (03-9376911) .

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי