דחוף מאוווווד

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

29/08/2016 | 00:13 | מאת: אחלאם

שלוםם רב. בתי בת 4 שנים כבר תקופה מדממת מהאף. המליצו לי סינטומיצין משחת עיניים מעט באף. כשמתי לה התחילה לצעוק שמפריע לה בפה. אני מאוד מודאגת . מזה שגם כתוב על התרופה ש לא לבלעיה . שטפתי לה את האף. ונתתי לה מים . ואחריו קצת דבש . האם מסוכן ?????

לא ציינת לאיזו מטרה המליצו על סינטומיצין לטיפול בדימום מהאף, אך להבנתי מרחת לה כמות קטנה באף והיא לא בלעה את המשחה. יתכן שכתוצאה מהמריחה תחוש מעט טעם בפה. לא ציינת מי המליץ על הטיפול, אך מומלץ להיוועץ ברופא בנוגע להמשך הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי