מערך בתי המרקחת הציבוריים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

23/07/2016 | 16:38 | מאת: עבודת רוקחים

האם משרד הבריאות מחייב בתי מרקחת לשנות נהלי עבודה כך שלא תופר פרטיות מבוטחים ?האם מחייבים רוקחי בתי המרקחת לאסוף שאריות תדפיסי מידע וניירת שמצטברת לאורך יום עבודה/משמרת עבודה בבית מרקחת לצורך גריסה?

משרד הבריאות פועל לשמירת פרטיות המטופלים וסודיות המידע. נוהל 131- פרטיות המטופל בבית מרקחת וחדר תרופות מסדיר נושא זה, להלן קישור: http://www.health.gov.il/hozer/DR_131.pdf. למידע נוסף יש לפנות לקול הבריאות 5400*.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי