וסת

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

22/07/2016 | 14:25 | מאת: אדל

שלום אני כחודשיים נוטלת כדורים של קיורטן 40מ"ג המחזור החודשי אצלי נהיה לא סדיר והוא באיחור האם זה קשור לתרופה .אשמח אם תענו לי תודה

קיימים דיווחים על נשים שחוו שינויים במחזור החודשי שלהן במהלך הטיפול בתרופה, במקרים שנסקרו המחזור החודשי הסתדר לאחר סיום הטיפול. חשוב להדגיש כי יש להימנע מכניסה להריון במהלך הטיפול ולכן במידה והנך פעילה מינית, יש להשתמש באמצעי מניעה מתאימים וכן לבצע בדיקות חודשיות לשלילת הריון. כאשר המחזור החודשי אינו סדיר, יש ליידע את הרופא עד לקבוע את תזמון בדיקות ההיריון במידת הצורך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי