אסון הזריקה זריקה נגד סקס

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

30/06/2016 | 23:33 | מאת: תמר

דימום עקב זריקה סיאנה זריקת קללה הרסה לי את החים 3 חודשים דימום כמו פרה אין תרופה 4 רופאים אין תרופה מה עושים אני 47 זריקה אחד רירית דקה והדמום קשה עזרו לי תשובה

ככל טיפול תרופתי גם הטיפול בתרופה זו עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמטופלות. בין תופעות הלוואי השכיחות לטיפול, התרופה עלולה לגרום לשינוי בדפוסי הדימום שיכול להתבטא כדימום לא סדיר, דימום מועט או דימום כבד. ברב הנשים פעילות התרופה אמורה לפוג תוך מספר חודשים (לרב 5-6). במידה והמצב לא משתפר, יש להיוועץ ברופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי