תופעות לוואי משחות סטרואידים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

29/06/2016 | 22:48 | מאת: משה

שלום רב הנני בן 25 בריא. עקב אלרגיה לדאודורנט קיבלתי משחה מהרופא עור למריחה ועקב כך נוצרו לי סימני מתיחה אדומים בכתפיים. האם יש דרך לטפל בטשטוש הסימנים או העלמתם? אולי משחת קלוקוט תעזור...?

טיפול מקומי במשחות סטרואידים עלול לגרום לתופעות לוואי עוריות בחלק מהמשתמשים. מרבית התופעות חולפות בד"כ לאחר הפסקת הטיפול, אך לעיתים ההחלמה לוקחת זמן. התרופה קלוקוט מיועדת למניעת התפתחות צלקות, להבנתי, זהו לא המקרה המתואר. אם התופעה אינה משתפרת, מומלץ להיוועץ עם הרופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי